Enkel het beste is goed genoeg

Wij verwennen onze klanten graag en daarom is enkel het beste goed genoeg. Onze frietjes worden ambachtelijk bereid met de beste aardappelen. Daarom kiezen wij uitsluitend voor Bintjes. Waarom? Deze ‘melige’ aardappelen leveren de lekkerste en krokantste frietjes op!

Friet-specialisten

Frietjes bakken is een kunst want niet elke aardappel is hetzelfde. Niet alleen verschillen aardappelen per seizoen, er zijn ook grote verschillen in de aardappelen onderling. Door onze jarenlange ervaring weten we perfect hoe we elke aardappel moeten aanpakken. Zo passen wij ons bakproces continu aan zodat we jou de lekkerste frietjes kunnen serveren.

Het zijn niet alleen de aardappelen en het bakproces die belangrijk zijn. Ook de kwaliteit van het vet speelt een grote rol. De helft van ons frituurvet is plantaardig, de andere helft is runds. Ons vet wordt elke dag vervangen om de smaak optimaal te houden. Bovendien zorgt een automatisch filtersysteem ervoor dat ons vet dagelijks verschillende keren wordt gezuiverd.

DSCF0139_2_

Gezondheid & hygiëne

Wij hebben geïnvesteerd in topfriteuses die ons toelaten om op zeer lage temperatuur frietjes te bakken. Dat is goed voor onze gezondheid. Wij hechten bovendien veel belang aan hygiëne. Daarom houden wij onze zaak proper en gaan wij hygiënisch om met voeding.

Een ruime keuze

Bij Frituur De Vaart kan je kiezen uit een ruim assortiment aan snacks, sausjes, broodjes, slaatjes en verse gerechten.

Wij verwennen onze klanten graag. Wij bakken krokante frietjes en snacks, beleggen verse broodjes volledig naar wens en bereiden dagelijks heerlijke gerechten.

Walter & Pegie – uitbaters Frituur De Vaart